Heppie Tips

Wees op tijd voor de les.
Het is wel fijn om bijv. 5 minuutjes eerder te komen, zodat je rustig je schoenen uit kan doen, je jas kan ophangen en naar het toilet kan gaan voordat de les begint.

Draag lekker zittende kleding.
Doe een broek en shirt aan waar je makkelijk in kan bewegen. Bijv. een trainingsbroek of joggingbroek van soepele stof. Als het kouder is kan je een extra laagje aan doen, zoals een trui of vest. De les doen we op blote voeten of sokken met een antislip zool aan de onderkant. Zodat je de grip op de vloer houdt.

Zorgvuldig met de spullen omgaan.
Om zo lang mogelijk van alle spullen te genieten die we gebruiken tijdens de lessen gaan we er zorgvuldig & voorzichtig mee om. Vóór de les, tijdens de les, maar ook na de les.

Respect voor jezelf en voor elkaar.
Wees vriendelijk voor jezelf en voor anderen tijdens de oefeningen en het samenwerken.

Luister goed naar jezelf, je lichaam, je gedachten en je gevoel.
Zodat je je grenzen aan kan geven. Luister ook naar anderen. Zodat het voor iedereen een veilige plek is om te ontdekken, te ontwikkelen en te ontmoeten. Ieder heeft een eigen yogamat en dat is je eigen veilige plek.

Schone voeten en schone sokken.
Het is fijn om voordat je naar de yoga komt je voeten even te wassen en schone sokken aan te doen. Dan begin je met een frisse start.

Advies-tip: betreft eten en drinken voor de yogales.
Als je iets wilt eten voordat je naar de yoga toegaat wees je dan bewust van wat je neemt. Laat de “ongezonde” dingen met geur-kleur- smaakstoffen en suiker staan en neem lekker wat fruit zoals een appel, banaan, aardbeien of groente zoals komkommer, tomaatjes, peen. Betreft drinken, neem gewoon lekker een glas water of bijv. diksap wat je kan aanlengen met water.

En als laatste: Plezier staat voorop!
Bij Heppie Kits is er geen prestatiedrang, dus geen verliezer en geen winnaar. Iedereen Heppie. Je doet wat je kan en ieder heeft zijn of haar eigen kwaliteiten.

Geniet van de tijd voor jezelf. Veel plezier!